Over ons

Sinds 2005 zijn wij actief in verkoop onderhoud en reparatie van (moderne) bakfietsen voor vervoer van kinderen. We werken al jaren in een vast klein team waarbij Martin Ladds verantwoordelijk is voor vrijwel alle technische zaken en ikzelf, Marcel Verwimp, als eigenaar alle overige zaken behartig.

We staan u graag ten dienst en hebben veel plezier en voldoening in ons werk. Het vinden van een passende balans tussen werk en privĂ© maakt dat we niet alle dagen van ‘s morgens tot ‘s avonds een volledige bezetting in de werkplaats en winkel hebben. We werken daarom voor wat betreft advies en proefritten UITSLUITEND op afspraak.

040FietsService is een shop-in-shop bij Het Dierenwarenhuis, de dierenwinkel van mijn vrouw, Katja Verwimp – Lammers. We zijn zo samen in staat om in beide winkels de personele bezetting te garanderen.

Reparaties kunnen daarom gedurende de hele openingsuren, ook zonder afspraak, worden binnengebracht en gerepareerde fietsen kunnen ook binnen de gehele openingsuren worden opgehaald.

OPENINGSUREN

openingstijdenouderschapover onswerk-en-privézorgtaken

040 Fietsservice • 21 mei 2021


Previous Post

Next Post