Altijd de laagste prijs én de beste serviceheader-040-bakfietsen

Altijd de laagste prijs
040FietsService is zich bewust van internetaanbieders met lagere prijzen, ook voor de kwaliteitsbakfietsen van Bakfiets.nl.  Bij het maken van een persoonlijke aanbieding hanteren we de laagste prijs in de markt en geven  een prijsgarantie. Heeft u bij ons een fiets besteld of wil u er een bestellen maar is deze elders aantoonbaar goedkoper laat het ons dan weten dan  gaan we met die lagere prijs mee.

Daarnaast bieden we een uitgebreide keuze aan service-niveau’s waarbij we geen prijs- maar een wel een kwaliteitsgarantie hebben

Kies het service-niveau dat bij u past!
040FietsService levert niet alleen bakfietsen maar doet ook al het onderhoud en reparaties zelf . Geen externe partij die wordt ingeschakeld om voor een afgekocht bedrag de service en garantie af te handelen.  Dat u onbezorgd kan fietsen is niet alleen onze zorg, het geeft ons de voldoening om iedere dag weer met plezier aan de slag te kunnen blijven gaan. Ook met concurrentie van het internet. Hoe ver we daarin gaan bepaalt u zelf.

  1. BUDGET                                      = fietsbaar
  2. BASIS                                            = fietsklaar
  3. COMPLEET                                 = complete check-up
  4. COMPLEET&PREVENTIEF    = complete checkup  & controlebeurt binnen 3 maanden
  5. YEAR-ROUND                            = bovenstaande + onderhoudsbeurt binnen 1 jaar

Toelichting op onze*  Service-Levels
* = De termen “fietsbaar” / “fietsklaar” / “rijklaar”  zijn geen vastomlijnde definities en worden gemakkelijk door elkaar gebruikt. Als u gaat vergelijken informeer dan altijd goed wat er onder wordt verstaan. En probeer in te schatten welke kwaliteit, vakmanschap en bezieling u mag verwachten –  ook na de verkoop. Hieronder geven we aan wat wij er onder verstaan:

BUDGET:  de bakfiets is fietsbaar. Dat wil zeggen pedalen zitten er op, stuur staat recht: er kan mee worden gefietst. U monteert zelf de accessoires welke los worden meegeleverd en doet verdere afstelling zelf. In onze webshop gebruikt u dan kortingscode 040-DHZ

BASIS:    Uw bakfiets is fietsklaar, alle accessoires zijn gemonteerd, remmen en versnellingen afgesteld. U hoeft zelf niets meer te doen om te kunnen gaan fietsen.

COMPLEET: U bakfiets krijgt voor levering een complete check-up. Alle onderdelen welke bij de fabriek zijn gemonteerd worden gecontroleerd, afgesteld en getest. De fiets wordt daarmee optimaal uitgeleverd wat de betrouwbaarheid en levensduur van de bakfiets(onderdelen) ten goede komt.

COMPLEET & PREVENTIEF:  de fiets krijgt een complete check-up voor levering en krijgt na 3 maanden een complete controle/nastelbeurt. Het gaat dan onder andere om alle onderdelen die door het gebruik gaan rekken of werken (denk aan rem- en versnellingskabels en ketting die langer worden, afstellen van balhoofdlagers, maar ook aan boutjes en moertjes van de bak die aangedraaid mogen worden).

YEAR-ROUND:   de fiets krijgt bovenstaande preventieve service plus een complete onderhoudsbeurt binnen één jaar na levering waarbij aan de hand van de gebruiksporen na het eerste jaar ook een onderhoudsinterval zullen voorstellen.

Halen en brengen
Zoals gezegd: wij doen alles (het liefste) zelf. Binnen een straal van circa 25 kilometer halen- en brengen we de bakfiets zelf bij u thuis. Bij levering, bij onderhoud maar ook bij reparaties. Daarbij proberen we de bakfiets altijd de volgende dag weer terug te brengen.  Halen en brengen binnen een straal van circa 25 kilometer is bij onderhoud inbegrepen.

Bakfietsen kunnen door heel Nederland (en België worden bezorgd).  De kosten voor aflevering bedragen 75,-. Let wel op:  niet alle service-levels kunnen door heel Nederland (en België) worden aangeboden. Informeer naar de mogelijkheden.


Hoe ziet een prijsopgave bij ons er uit? 
Graag stellen we een bakfiets samen die past bij u gezinssituatie en de aard van het gebruik. Elke prijsaanbieding is dan ook persoonlijk, immers elke “configuratie” en is anders. De prijsopbouw bestaat uit:

  • de bakfiets:               de fiets met alle opties en accessoires (mét de laagste prijsgarantie)
  • service-pakket:        het gewenste service-niveau (de beste service-mogelijkheden – zie boven)
  • bezorgbijdrage:       eventuele bijdrage voor kosten van transport (behorend bij het servicepakket en uw locatie)